Produse şi echipamente de bar


Acessoriile potrivite definesc lucrurile care îţi fac plăcere şi te relaxează.  

Cafeaua şi ceaiurile, de exemplu, îşi păstrează aroma şi gustul pentru mai mult timp dacă sunt păstrate în cutiile metalice speciale, închise ermetic. Adaugă designul atrăgator care crează automat o stare de bine şi transformi simplitatea unei căni de cappuccino sau a unui ceai, într-o experienţă completă. Şi acesta e doar începutul. 

Pentru pasionaţii de cafea & băuturi pe bază de cafea avem accesorii care pot deveni cadoul perfect: echipamente pentru metode alternative de preparare a cafelei, râşniţe manuale, latiere profesionale care te ajută să obţii o cremă de lapte bogată. 

Încurajăm şi responabilitatea la pachet, în varianta sustenabilă. Cănile reutilizabile Keep Cup, create la standarde de barista, sunt soluţia ideală pentru iubitorii de cafea to-go. Le găsiţi disponibile in shop Alikof într-o gamă variată de mărimi şi culori.  

Arta de a crea experienţe se construieşte în jurul accesoriilor. Explorăm continuu inovaţiile la nivel de echipamente şi tehnici de preparare a cafelei – te invităm aşadar să rămâi cu ochii pe noi!

La #BIROU, în #ORAŞ sau #ACASĂ? Hai să facem echipă!

Începe o discuție Începe o discuție