Produse şi echipamente de bar


Cafeaua reprezintă esenţa business-ului nostru, în jurul căreia am construit portofoliul de produse şi servicii, care astăzi ne definesc valorile.

Alikof este unic distribuitor al brandului Goppion în România.

Goppion este o companie italiană, care din 1948 şi până astăzi rezumă istoria şi vocaţia a cinci generaţii pasionate de cultura boabelor de cafea şi de experienţa italiană a unui espresso autentic.

Sortimentele noastre de cafea includ cafea de specialitate certificată (Espresso di Piantagione), cafea organică, ecologică 100% (Nativo), blend-uri apreciate pentru gustul desăvârşit (Dolce) sau cafea 100% Arabica (JBM).

În mod firesc, pentru definirea specialităţilor pe bază de cafea şi pentru crearea băuturilor din bar, am adăugat portofoliului de produse siropurile 1883 Maison Routin şi cele artizanale de la KofiTi. Găsiţi la noi peste 50 de arome diferite, atât pentru cocktail-urile consacrate cât şi pentru cele ce aşteaptă pasiunea pentru a fi inventate.

Gama variată de ceaiuri premium oferită clienţilor, atât ca prezentare cât şi ca diversitate, vine însoţită de accesorii complete: cutii de prezentare sau pentru păstrare a ceaiurilor, infuzor de inox, ceainice, set ceşti de porţelan, boilere dedicate evenimentelor.

Închidem cercul produselor din portofoliu cu sortimente de ciocolată caldă & frappe-uri, produse în Italia şi ambalate special pentru Alikof, frappe-uri şi pure-uri de fructe şi topping-uri variate.

La #BIROU, în #ORAŞ sau #ACASĂ? Hai să facem echipă!

Începe o discuție Începe o discuție