1. Cȃnd ai ales acest domeniu şi de ce?

Am ales acest domeniu la 16 ani, ȋn urmă cu 16 ani, pe atunci ca şi ajutor de bar. Mi-a plăcut dintotdeauna vibe-ul barului, agitaţia, interacţiunea cu oamenii, socializarea iar mixatul băuturilor mi se părea fascinantă.

2. Cum a luat naştere ideea din spatele business-ului THE MOOD?

Mi-am dorit să am locaţia mea, să fac lucrurile aşa cum mi se par mie corect, să nu fac compromisuri şi rabat de la calitate. Mi-am dorit să creăm o oază ȋn care fiecare oaspete să ȋşi găsească locul şi să se ȋncarce cu energie pozitivă. Aşa că prin accesarea unor fonduri nerambursabile şi prin asocierea mea cu bunul meu prieten Andrei Pop a luat naştere The Mood „Speciality coffee & drinks”  

3. Care este specialitatea localului?

Localul funcţionează ȋn timpul zilei ca şi cafenea unde aromele de cafea de specialitate dau startul unei zile perfecte. Seara, cafeneaua se transformă ȋntr-un bar unde se poate savura un cocktail ingenios, o băutură fină sau un vin de caliate.

4. Care crezi că a fost un moment de cotitură ȋn activitatea THE MOOD?

Cel mai mare moment de cotitura pentru noi a fost faptul că la o lună după ce am deschis a venit pandemia de covid 19. Am fost foarte afectaţi pentru că afacerea a avut un real succes şi nu puteam funcţiona din cauza restricţiilor. Dar cu buna gestionare a resurselor şi cu ajutorul Domnului sperăm să treacă aceasta perioadă. Este o perioadă grea ȋn primul rȃnd pentru că totul este imprevizibil. Situaţia este ȋngreunată şi de faptul că depindem de scenarii, asta ȋnseamnă că ba suntem deschişi, ba ȋnchişi.

5. De unde ai ȋnvăţat cele mai multe lucruri la nivel profesional?

Ȋn mare parte de la colegi cu mai multă experienţă, prin traininguri şi documentȃndu-mă singur.

6. Cum v-aţi descrie clientii?

Persoane care caută o locaţie premium unde pot savura o bautură delicioasă, ȋntr-un cadru relaxant, pentru a se ȋncărca cu energie pozitivă. Totul la un preţ decent.

7. Cȃnd a ȋnceput parteneriatul cu Alikof?

Colaborarea noastră a ȋnceput acum mai bine de un an, cȃnd cafeneaua era doar ȋn faza de proiect.

8. Cum ai descrie colaborarea cu Alikof?

Una benefică pentru ambele părţi. Dau dovadă ȋntotdeauna de profesionalism. Aparatura oferită este de top pentru a face faţă nevoilor şi fluxului. Service-ul aparaturii este la timp ȋntotdeauna. Ȋn două cuvinte: SUPER MULŢUMIT. ALIKOF

9. O ȋntȃmplare amuzantă (din colaborarea cu Alikof de preferat dar merge si una la nivel general) de care va aduceti aminte?

Am servit cafeaua unui oaspete ȋntr-o dimineaţă şi i-am spus entuziast “aşa cafea nu aţi mai băut, este de specialitate, din Etiopia” şi primesc răspunsul care m-a lăsat fără cuvinte: “Nu cunosc pe unde vine asta, ca nu îs de aici din zonă”.

10. Ce locuri/puncte turistice recomanzi in Alba Iulia sau in imprejurimi, ca si gazda?

Ȋn primul rȃnd recomand vizitarea cetăţii Alba Carolina, fiind una dintre cele mai mari din Europa, care a rezistat cu bine timpului. Apoi gheţarul de la Scărişoara.

11. De unde ȋţi vine inspiraţia de zi cu zi?

Din jur... Din ceea ce văd, aud şi citesc.

12. Ce planuri ai pentru tine şi pentru The Mood, ȋn perioada următoare?

Planul cel mare este să supravieţuim acestei pandemii şi cu timpul să ne extindem. Am creat acest concept pentru a o face franciză şi sperăm să reuşim.

George, vă mulţumim pentru ȋncredere. Alba Iulia este norocoasă că vă are. Salutăm cu respect profesionalismul şi admirăm pasiunea care a stat la baza THE MOOD. Ne bucurăm că am avut onoarea de a vă fi alături la ȋndeplinirea visului. Aşteptăm cu entuziasm primele francize “The Mood” ȋn ţară!