Atunci cȃnd biroul e despre starea de bine a celor ce ȋţi calcă pragul, oamenii, cunoştinţele şi cafeaua sunt combinaţia perfectă pentru ȋncredere, relaxare, stare de bine.

După 10 ani de experienţă ȋn industria ospitalităţii, pandemia şi dorinta de a ne apropia mai mult de consumatorul final au impus încă două direcţii în businessul Alikof: cafeaua de acasa şi cafeaua de la birou. Un an mai târziu se dovedește că am fost inspirați, având în vedere că situația nu permite încă partenerilor din HoReCa să funcționeze în condiții normale, iar biroul și casa au rămas, deocamdată, locurile de bază în care se consumă cafea.

Chiar dacă înseamnă lucruri diferite - într-o companie de IT este locul în care ai liniște și un spațiu potrivit pentru creație și ședințe; într-un notariat sau într-o agenție imobiliară este locul în care îți întâmpini clienții - biroul poate fi despre bunăstare la locul de muncă, dacă îi adaugi ingredientul potrivit. Dacă bei cafea la birou şi simţi că e loc de mai bine, să dai primul telefon e cel mai greu, restul procesului e foarte simplu smile

Noi avem câteva „birouri” pe care le servim cu bucurie ȋncă dinainte de a lansa oficial Alikof @acasă şi #labirou. Ne dorim să vi le prezentăm succinct, poate vă inspiră şi vă conving că este chiar uşor să oferi experienţe prin cafea, la “locul de muncă”. Iar primul care deshide seria este salonul de coafură fistiQ.

#labirou

Adela, Management & Machiaj îşi descrie pe scurt biroul așa: „fistiQ este un salon de frumusete unde vii pentru că este vorba despre tine. Ne dorim să contribuim la starea ta de bine prin ceea ce facem. Iar aici intervine și cafeaua :)”. Puteți vizita virtual salonul și pe pagina de facebook sau pe contul de instagram.

#colaborarea

Colaborarea a ȋnceput acum mai bine de 10 ani. Ne-am cunoscut printr-un prieten al unui prieten - din categoria: lucrurile care se leagă ȋntre oameni şi colaborările care leagă prietenii. Aparatul de cafea l-au primit ȋn comodat, gratuit, iar cafeaua pe care au ales-o este Dolce, o cafea blândă, cu aromă de cacao și fructe acre care, în combinaţie cu laptele, devin de ciocolată și pâine prăjită.

#câștigul

„Clienților noștri le place mult cafeaua. Unii chiar ne spun că dacă știu că vin la fistiQ nu beau cafea înainte, rezervându-și plăcerea”, spune Adela. Noi nu putem decât să mulțumim fistiQ pentru că a ales cafeaua Alikof și să ne bucurăm că facem viața mai frumoasă în acest „birou”.