Produse şi echipamente de bar


Consultanta

Consultanță

Consultanţa, dincolo de logistica business-ului, implică şi crearea unei strategii de vânzări, evaluarea rentabilităţii produselor din meniu, poziţionarea faţă de trend-urile consumatorilor.

Suntem aici să facem echipă. Ne recomandă experienţa, echipa pe care o avem, cei peste 300 de clienţi mulţumiţi, portofoliul de produse.

Mai mult...

Training

Training

Avem în echipa Alikof un consultant pe parte de cafea şi training-uri pentru clienţi, cu experienţă şi pasiune pentru ceea ce face.

E omul potrivit fie că livrează un training pentru o echipă nouă sau unul de skill-uri avansate, pentru barista cu experienţă.

Mai mult...

Mentenanta

Mentenanță

Un espressor bine întreţinut şi curăţat, o râşniţă calibrată corect sunt elemente cheie care pun în evidenţă cafeaua din ceaşca fiecărui client.
Chiar şi când totul merge brici pe parte de aparate în bar, reuşim să ne vizităm clienţii cam o dată la 3 săptămâni pentru igienizarea şi reglarea lunară a parametrilor tehnici ai echipamentelor. Uneori mai des, daca se impun aceste activităţi.

Cam aşa vedem noi #mentenanta echipamentelor.

Service

Service

Chiar şi cu o mentenanţă constantă şi cu un personal calificat care are grijă de echipamentele din bar, uneori se întâmplă ca echipamentele să cedeze.
Dacă colegii noştri pot remedia pe loc problemele ivite – super! - dacă nu, echipementele vor fi duse în service-ul nostru din Cluj sau Maramureş. Pe toată durata perioadei de service oferim clientului un aparat provizoriu, gratuit.
Dacă crezi că cel mai rău lucru care ţi se poate întâmpla este să se strice aparatul de cafea sau răşniţa, cu noi eşti pe mâini bune. Asta se rezolvă repede şi uşor.

La #BIROU, în #ORAŞ sau #ACASĂ? Hai să facem echipă!

Începe o discuție Începe o discuție